Laia

La nostra “Peelinggirl”

Més de 12 anys d’experiència com a esteticista. Si necessites una bona neteja facial, la Laia és la millor opció, no hi ha higiene facial que se li resisteixi!! Si busques una Esteticista especialitzada en depilacions amb cera tèbia o calenta, tractaments facials i corporals, pedicures i manicures tradicionals o semipermanents, drenatge limfàtic i reflexologia podal, ella és la teva opció.

Luz

La nostra “Brilli-Brilli”

Si vols un maquillatge professional , una manicura vegana bàsica o semipermanent, una depilació facial al fil, o unes extensions de pestanyes, ella es la teva millor opció!! Formada en Assessoria d’imatge Personal per Cazcarra i amb experiència amb firmes com Christian Dior, Max Factor o Sephora, la Luz s’encarregarà de fer-te lluir el màxim possible. Demana cita amb ella si vols sentir-te com una celebrity!!

Marta

La nostra “Boss”

Mediterrània és el seu somni, el seu motor, si busques un bon massatge o un tractament facial amb les últimes tècniques ella és la teva opció, els rituals de la Marta et feran oblidar l’estres i el ritme ràpid de cada dia. A l’esquena té molta experiència professional tan en empreses multinacional com en petites empreses, el seu tracte pròxim et fera estar com a casa.