Laia

La nostra “Peelinggirl”

Més de 12 anys d’experiència com a esteticista. Si necessites una bona neteja facial, la Laia és la millor opció, no hi ha higiene facial que se li resisteixi!! Si busques una Esteticista especialitzada en depilacions amb cera tèbia o calenta, tractaments facials i corporals, pedicures i manicures tradicionals o semipermanents, drenatge limfàtic i reflexologia podal, ella és la teva opció.

Marta

La nostra “Boss”

Mediterrània és el seu somni, el seu motor, si busques un bon massatge o un tractament facial amb les últimes tècniques ella és la teva opció, els rituals de la Marta et feran oblidar l’estres i el ritme ràpid de cada dia. A l’esquena té molta experiència professional tan en empreses multinacional com en petites empreses, el seu tracte pròxim et fera estar com a casa.

Laura

La nostra Xef!!

Als 11 anys vaig dir, ja no hem quedo mes a dinar   al cole… i vaig acabar entre les olles i les paelles de l ‘avia!! Un cop  acabada la carrera, vaig decidir agafar els trastos i fer les practiques  a Miami, pensan que  a America falta cuina catalana! i alla estic!! Amb l’objectiu de fer coneixer els nostres productes : els millors i els mes sans! Menys fat food i mes arrossets de tota mena. Cuineu per Cuidar vos!!